פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

שעות פתיחת החנות: א-ה 10:00-20:00
074-703-71-71
כתובתנו החדשה: עם ועולמו 3, ירושלים.
שעות מענה טלפוני א-ה 10:00-18:00

סיפור טוב מתחיל מהאמצע - רגעי חיים עם הרב עדין אבן ישראל שטיינזלץ / יואל שפיץ

  מחיר רגיל: 112 ₪
מחיר: 65 ₪
משלוח רגיל-שליח עד הבית: 37 ₪
זמן אספקה: 14 ימי עסקים (כתובת לאיסוף:בית הדפוס 31 י-ם מאחורי מפעל מצות יהודה מפלס תחתון, האיסוף בתיאום מראש).
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • אפשרות לעד 10 תשלומים ללא ריבית 
  • קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
קניה בטוחה

מידע נוסף

סיפור טוב מתחיל מהאמצע/ יואל שפיץ.

כשנשאל פעם ברדיו הרב עדין אבן ישראל שטיינזלץ, מיהו ולאיזה מחנה דתי ופוליטי הוא שייך, ענה:

"או שאני גדול מכדי להיכנס לקופסאות הללו, או שאני קטן מדי ונופל בין החריצים. תשפטי את, אבל להכניס אותי לקופסה – לא תצליחי".

הוא היה מבאר התלמוד וחתן פרס ישראל, רב ופרשן, אינטלקטואל והוגה דעות, אך מעבר לכל אלה היה אדם רב-פנים ומלא קסם. חוכמה ופשטות, פיקחות בהירה ואופטימיות רומנטית, דתיות סוחפת וחוש הומור חד, אמונה עמוקה וסקרנות לאין-קץ – כל אלה דרו בכפיפה אחת באדם זה.

בסיפור טוב מתחיל מהאמצע פותח תלמידו של הרב, יואל שפיץ, צוהר לעולם הפנימי והלא מוכר של אחת הדמויות המרתקות שהתהלכו אי-פעם בנוף התרבותי הישראלי. כמי שנפגש עם הרב שטיינזלץ כנער וליווה אותו לאורך שנים כאדם בוגר, מיטיב שפיץ לתווך לקהל הרחב את המפגשים, העצות ושיחות הנפש שזכה להם.

תובנות משנות חיים נפרשות בשלל הסיפורים שבספר בגילוי לב, בכנות ובחיוך, ומאפשרות גם לאלה שלא הכירו את הרב שטיינזלץ ליהנות מחוכמתו ומאישיותו.

יואל שפיץ הוא איש חינוך ופעיל חברתי, מורה ומחנך בבית ספר קשת בירושלים, המשלב דתיים וחילוניים, מנהל המכון הפדגוגי במרכז שטיינזלץ ודוקטורנט לפילוסופיה של החינוך באוניברסיטה העברית.

 

265 עמ'.כ. קשה

תודה! נוספתם לרשימת ההמתנה
משהו השתבש, אנא נסו שוב מאוחר יותר
נא למלא פרטים בשדות המתאימים
השאירו פרטים ונעדכן אתכם כשהמוצר יחזור למלאי